Wakacje zdecydowanie dobiegają końca.

Utworzono: poniedziałek, 27. sierpień 2012 09:42

W tym roku, Pod Dobrym Adresem  w Książenicach nieustannie coś się działo. Trudno było znaleźć choć jeden dzień w którym drzwi nowej siedziby Fundacji byłyby zamknięte. Wszystkie relacje z poszczególnych wydarzeń znajdziecie Państwo  na stronie www.fundacjaksiazenice.org.
Jeszcze od poniedziałku P. Monika Tokaj zaprasza na zajęcia zumby, a przyszłe przedszkolaki i ich mamy poznają nowe przedszkole Wielki Mały Świat podczas zajęć integracyjnych.
Wkrótce podsumujemy wakacyjne wydarzenia, ale to nie znaczy że przy Al. Marylskiego 7 zapadnie cisza. Zapraszamy wszystkich na kolejne spotkania, kursy, warsztaty jakie będą się odbywać Pod Dobrym Adresem.
Pojawią się zupełnie nowi prowadzący. Każdy znajdzie dla siebie interesującą propozycję spędzenia wolnego czasu.
Od dziś rozpoczynamy prezentację  wrześniowej oferty spotkań Pod Dobrym Adresem.
Serdecznie zapraszamy na zajęcia proponowane przez Panią Dorotę Biały, która przygotowała warsztaty dla rodziców, rodzin, nauczycieli, kobiet, dla dzieci i młodzieży. Naszą współpracę rozpoczynamy dwoma spotkaniami: 30 września i 7 października. Pani Dorota zaproponowała również ofertę współpracy terapeutycznej. Szczegóły znajdziecie Państwo na zaproszeniach .
Pani Dorota jest psychoterapeutką Psychologii  zorientowanej na Proces, Trenerem Akademii Zwierciadła, wieloletnim współpracownikiem magazynów Zwierciadło i Sens. Pracuje jako coach rodzinny.